Genomineerden BOP EN JOP 2018

BERNHEZE - De kanshebbers voor de Bernhezer Ondernemersprijs (BOP) en Jonge Ondernemersprijs (JOP) 2018 zijn bekend. Na een deskundige beoordeling van de jury en de klankbordgroep maken onderstaande genomineerden, op zaterdag 8 september, kans op de
titel BOP of JOP 2018.

GENOMINEERD VOOR DE BOP

1. Frank van Uden, van GBI VARPO uit Heeswijk Dinther.
2. Karin Manders van INTENSE FEEL GOOD - LOOK AMAZING uit Nistelrode.
3. Hedwig van den Heuvel van TOTECH uit Heesch.


GENOMINEERD VOOR DE JOP 2018

1. Anne & Willem-Mathijs van der Aa van ALPACAFARM VORSTENBOSCH uit Vorstenbosch.
2. Mandy & Jeroen Verhoeven van LIFE IS GOOD uit Heeswijk-Dinther.
3. Koen de Lorijn van THE TEMPLE CHALLENGE uit Nistelrode.


Van harte gefeliciteerd!

Het winnen van de BOP of de JOP biedt een onderneming erkenning, het levert veel publiciteit op en met deze prijs wordt een geheel nieuw netwerk aangeboord.

WINNEN OPENT DEUREN

Het winnen van dé BOP en JOP levert veel publiciteit op en opent deuren die anders wellicht gesloten blijven. De winnaars van de afgelopen jaren hebben dit mogen ervaren. Maar het BBE biedt meer: inspiratie, een luisterend oor, kennis en contacten.....  Je carrière krijgt een boost.

EERDERE WINNAARS

Beste Ondernemers van het Jaar 2017 waren Mariëlle en Janinta Hurkmans van Hurkmans Autobedrijven uit Heeswijk-Dinther en beste Jonge Ondernemer van het jaar 2017 waren Gerby Maas en Jan Hulsmann van Valor Material Handling uit Heesch.

Beste Ondernemers van het Jaar 2016 waren Rob van de Berg en René van der Locht van Graanpletterij de Halm uit Heeswijk-Dinther en beste Jonge Ondernemer van het jaar 2016 was Paul Bouwman van Fotohokje.nl uit Heeswijk-Dinther. 

Beste Ondernemer van het Jaar 2015 waren Rob van Nistelrooij van Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen B.V. uit Heesch en beste Jonge Ondernemer van het Jaar 2015 was Bart Hoezen van Slim Telecom uit Heeswijk-Dinther.

Beste Ondernemer van het Jaar 2014 waren Gert-Jan en Mariëlle Heerkens van Heerkens Groente en Fruit uit Nistelrode en beste Jonge Ondernemer van het Jaar 2014 was Roel van de Leest van Autoroels uit Heeswijk-Dinther.


© BBE 2017 Ontwerp Buro Tweevoud | Realisatie Weerdenburg Web Works